Monday ! :)

Assalamualaikum and hye readers sekalian ! ;)

apa khabar ? sihat tak ? haa , kalau tk sihat , pergilah makan ubat sana , okayy ? :D Before tu , sorry sbb biarkan blog aku ni jadi mcm rumah usang yang takda penghuninya fr 2 weeks , hikhik . Meh meh , nak cerita ni , hee .

Harini , hari Isnin bersamaan dengan 3 October 2011 , alamak ! dah masuk bulan october dh ? alahai , cepatnya masa berlalu kan ? sekejap je dh sampai penghujung tahun 2011 :( today semua students sekolah menengah cuti , yeayy to all secondary school students , haha :P but harini class aku tk cuti pun sbb nya ada class tambahan fr subject chemistry and addmaths , kesian kan ? kihkih . Time class addmaths tadi , ktrg bljr chapter differentation . MasyaAllah , rasa mcm nak pecah otak je bljr tadi tau , banyak sgt formula yg nak kena hafal . Haa , siapa yg expert chapter differentation ni , meh la tolong ajar budak baru bljr ni , nanti dpt pahala manyak tau :P

Okay dah , takmau cerita banyak2 , korg bukan nak baca pun kan ? :( ceh , emo pulak minah ni .

Anyway , to all PMR candidates , esok first day take PMR papers , right ? So , goodluck to all of you and to my adik yang nakal ni also . Do the best ! :)

2 comments:

Bui Junaidi said...

fiqa ni sama umur dgn adik bungsu kak bui lah..dia pun lahir bulan may..10 may 1995..hehe

fyqashfqh said...

eh , ye ke ? hikhik . fiqa 20 may 1995 ;) so , adik kak bui tu beza 10 days dgn fiqa :D