Oh , Bulan !


Hye and Assalamualaikum :)

Korang cuba tengok facebook korang , haaa , dah tengok ? ramai gila kan yang update pasal bulan malam tadi . Yes , mmg bulan malam tadi cantik sangat . Ya Allah , sungguh indah ciptaan - Mu :') tarikh semalam pun cantik kan ? 9 October 2011 , 9 . 10 . 11 , hikhik :)  siapa yang kawin semalam , okayy , tarikh yang korang pilih tu sangat2 lah cantik , heee , okayy , selamat pengantin baru untuk siapa yang kawin semalam ;)

Anyway , rugi sangat siapa yang tak dapat tengok bulan malam tadi , tau ? tu lh , siapa suruh korg tidur awal2 , lain kali tidur lewat2 sikit :P Alaa , takpa , aku ni pun tk dapat tengok bulan tu dengan mata aku sendiri jugak :)

Hmm , ingatkan nak lah jugak tengok bulan tu malam tadi . tapi , pintu tingkap semua dah berkunci and and semua dh tidur , aku sorg je ni hah tak tidur2 lagi , haha -.- biasa lh , budak rajin bukak buku time malam2 kan ? :P okayy , sangat perasan -.-

Hmm , dapat tengok dekat gambar pun jadi lah kan ? First tengok gambar tu dekat facebook , masyaAllah , Subhanallah , sungguh indah ciptaan - Mu sampai menitik air mata aku tau :') tapi bila dah asyik tengok gambar bulan macam tu lama2 , tetiba rasa takut pulak :| kenapa ya ? hmm , sebab aku rasa peristiwa malam tadi merupakan salah satu petanda dari Allah untuk semua umat umatnya :( Okayy , tk siapa yang tahu bila Hari Kiamat akan berlaku , right ? :(

Hmm , before tu , bagi siapa yang tak dapat tengok bulan tu malam tadi , ni hah ada gambar , tengok lah :)

4 comments:

cik fyza said...

semua nya bukak cerita pasal fenomena bulan tadi.. heee.. fyza pun x tgk jgak.. mls nk keluar.. tp dgr citer fenomena ni akan disusuli dgn banjir.. ntah la betul ke tak [==]

fyqashfqh said...

haha , tu lh . hmm , ada juga baca article tentang tu . berkemungkinan besar selepas fenomena bulan ni berlaku , akan berlaku something like banjir , gempa bumi and etc . but yeah , kuasa Allah kan , kita tak tahu :)

yan_n.i.m said...

sedeh nyer tak sempat tengok tido awal.. hehe

fyqashfqh said...

hee , tu lh , siapa suruh tido awal :P haha , takpa , kan ada gambar tu boleh tengok ;)