Alamak !

Hello and Assalamualaikum :D


Alamak ! eh , alamak kenapa pula ? hee , ada someone ni hah main tag tag . Haih , nakal betul siapa yang tag ni tau :P Err , actually before this pun pernah kena tag by someone but tak pernah ada perasaan nak jawab soalan soalan yang dibuat . Hee , sorry , okay ? :) harini tetiba pulak terasa rajin nak jawab soalan yang diberi oleh Si Cantik ,  Chacha Myra :) Ingatkan nak jawab sekali soalan soalan yang di tag blogger blogger yang sebelum ni pernah tag aku but malas pulak nak korek korek dalam shoutmix aku tu . Heh , sorry tau ? :( 

Okay lah . Taknak membebel panjang panjang dah . Meh , tengok soalan apa yang Chacha Myra ni bagi dekat aku :)

Soalannya ialah . . . . jeng jeng jeng . . .

1. Awak kenal saya ?
    --> Err , tak .

2. Kalau tak kenal , nak kenal tak ?
   --> Hee , mestilah nak kenal dengan Si Manis ni :) 

3. Ayat camne yang paling romantik bagi uols ?
   --> Erm , entah lah . Hihi :)

4. Uols ni dah taken ke belum ?
   --> Rasa-rasanya dah ke belum ? :P *ups , tertanya soalan balik pulak 

5. Dah tengok filem Aku Bukan Tomboi ?
   --> Belum lagi :) 

6. Apa pandangan uols tentang musuh ?
   --> Oh yeah , musuh ya ? musuh ni seorang yang jujur tapi kalau dah selalu sakitkan hati kita , mereka 
        yang digelar musuh ni sangat lah teruk . Haha :)

7. Adakah anda ini pendendam ?
   --> Mm , rasanya tak . Lagipun , tak baik tau berdendam dengan orang ;D

8. Nak tahu result exam saya ?
  --> If sudi nak tunjuk , okay je ;) mesti dapat results yang kedebabombom gitu kan ? :)

9. Uols tahu tak yang saya tengah tanya uols ni ?
  --> Mestilah tahu ;) 

10.  Okay , dah bosan ke ?
    --> Hee , tadi ye bosan but bila dah jawab , dah tak bosan dah ;)

Okayy , done with it . Err , sebenarnya tagging games ni , kita yang dah berjaya menggerakkan jari jemari menjawab semua soalan yang diberi oleh tagger ni kena tag orang lain . But , yeah . Aku taknak buat . Lagipun , mesti ada yang di antara korang ni , ada yang tak suka kena tag , right ? :)

Okay lah , byebye :)

3 comments:

unieMARKS :) said...

hee. awak tak suka kena tag kah? ;p

fyqashfqh said...

eh , suka lah . kalau tak suka kan , takda lah saya jawab soalan tagging ni , hikhik ;D kenapa ? awak tak suka kena tag kah ? :P *ops , tertanya soalan yang sama pulak :P

محمد رازيق said...

hehe, bestnyer kene tag