Melompat Kegembiraan :D

Hye and Assalamualaikum :D



Lompat si katak lompat , haha :D Jom ramai - ramai kita melompat kegembiraan macam seekor katak melompat - lompat panggil hujan turun . Heh , okayy , merepek sudah -.- 

Ni apa kena lah kan tetiba jadi happy semacam . Hee , mestilah kita happy . Nak tahu tak sebab apa ? sebab kita kan , kita kan , dah habis final exammmmm . Haha :P * menggedik je tau -.-

Alahai , orang lain dah habis exam lama dah . Aku baru freedom harini . Kesian kan aku ? Tak kesian ? Alaa , sedih je dengar tau :( Hah , tak kira , kali ni , korang semua kena kesiankan aku , kalau tak nak

 . . . . . . . 

aku nak merajuk dengan korang , dah taknak update entry dah , hikhik :P Heh , mengada - ngada kan aku harini ? -.- Okayy , I'm kidding je , don't take it serious okayy ? ;)

Final exam dah habis . Happy je rasa tau and rasa hilang segala stress yang aku dapat time tengah buat last minute revision for 3 weeks examination . Fuhhh , lega sangat :) 

Hmm , tapi tapi tapi , dah habis exam ni , tetiba pula teringat result exam , takut je nak tengok result exam nanti tau :(

Ya Allah , harap harap result kali ni is better than last examination oh . Oh ya , cikgu cikgu sayang yang hensem dan cantik sekalian , kalau cikgu sayang saya , tolong lah bagi markah yang molek molek sikit tau . Nanti saya bagi flying kiss dekat cikgu , ihik :D

Oh ya , sebelum tu , meh lah kongsi tips tips yang korang semua guna time menghadapi exam and juga apa yang korang akan buat if dapat result yang sangat 'gempak' . Oh 'gempak' di sini ni membawa maksud results yang teruk bukannya results yang boleh dibanggakan , tau ? kalau dapat results yang membanggakan , yeah , aku tahu semua mesti senyum sampai ke telinga dari pagi sampai malam , kan ? hee :)

Okayy lah . Nanti kita storry morry lagi okayy kawan kawan ? Now , nak kena off dah sebab mama ku cayang dah membebel sebab online lama sangat . Haih -.-

Byeeee and Assalamualaikum :')


4 comments:

niesasukasuki said...

insyaAllah dpt result gempak nnt :)

fyqashfqh said...

heee , amin . thnks sis niesa :D

zazaw said...

akak sedang mood exam lagi ni

acane kan?
hiksss

fyqashfqh said...

Laaa , ye ke ? So , good luck for your exam tau , kak zazaw . Do your best ;D