Let Bygones Be Bygones

Hye and Assalamualaikum :D


Hari ni hari Jumaat bersamaan dengan berapa haribulan kawan - kawan ? 11 November 2011 . Yeah , pandai kawan - kawan ku jawab , heee :)

Lawa kan date harini ? 11.11.2011 . Hadoi , banyak betul nombor satu -.-

Anyway , I already got my Final Exam's Result . Ya Allah , sabar je la bila dapat tengok result yang sungguh memalukan tu :'( Haih , nak print screen result tu dekat sini nak bagi korang tengok pun rasa macam tak layak je , tau tak ?

Hmm , why teruk sangat ? why why why why why and why ? Okayy , stop it :(   It's maybe , aku yang tak cukup buat revision , kan ? Okay , fine . Let bygones be bygones , right ? :( But , yeah , I'm still not satisfied with my Final Exam's result :(

Hmm , macam mana ni ? Next year adalah tahun yang paling penting dan tersangat sangat lah pentingnya . Sebab apa ? Yeah , Sijil Pelajaran Malaysia . If disingkatkan SPM , hmm :( Just have only one year left before I'm sitting for SPM kan ? Hadoi :(

Yeah , lepas ni aku kena lah study lebih sikit kan ? biar result yang di kemudian hari lebih bagus daripada apa yang aku dapat sekarang ni , betul tak ? :) sesungguhnya , usaha itu tangga kejayaan , hikhik :)

Ehem , kepada Form 4 Students and the other students yang nak check korang punya Final Exam's result , boleh lah pergi laman web ni -------->  http://saps.moe.gov.my/ibubapa2/index.php

Oh ya , for those yang baik hati tu , mai lah share tips yang korang guna masa study , okay ? Well , sharing is caring , right ? :) Segala bantuan yang anda beri amatlah dihargai , terima kasih :)

2 comments:

Fiqah Alias said...

xpe dik..study jgn hard tp bia smart..akak nk bg tips pon cm xlayak je..tp 4 sure,jgn studi last minit..adik stat studi dr skrg tau n ble time nk SPM tu,refresh2 je.. :) jgn jd cm akak yg pmalas nie..huhu..pape pon,gudluck tau!!

fyqashfqh said...

apa pulak tak layak ? semua orang layak lah nak bagi any tips dekat sesiapa yang memerlukannya , betul tak kak ? hee :) oh okayy , kak . anyway , thanks tau kak fiqah :D