Sekolah Bermula , Blog Pun Tergadai .

Hello and Assalamualaikum :D


Sekolah dah start dah , blog pun mula lah tergadai lamanya macam kereta buruk , hua hua . nasib baik blog ni tak merajuk sebab dah lama kena tinggal , ho yeah ho yeah , sorry ya ? :) setelah sekian lama ku meninggalkan mu wahai encik blog , skrg baru lah ku berkesempatan untuk mengupdate mu *gedik* 

So , how ? how pebendanya ? hee , korang tu lah , dah masuk 2012 ni , mcm mana ? okay ? bosan ? hah , bosan ? adui , mcm mana boleh bosan pulak ni ?  haa , tak kira lah bosan ke tak ke , masa tetap tak boleh diundur ke tahun 2011 balik , betul tak ? so , apa yang boleh buat sekarang ni , teruskan lah hidup supaya lebih maju ke hadapan dan janganlah undur ke belakang lagi dah :) 

Okay , macam apa yang korang dah tau , tahun ni adalah tahun terakhir aku di sekolah dan bila dah tahun terakhir ni , opkos lah kena amek SPM kan ? kalau takda SPM , mana boleh keluar dari sekolah lagi *sobsob*

Haih , bagi aku , tahun ni adalah tahun yang paling busy , busy to the maximum . fiuhhh , baru ku tau macam mana senior - senior ku yang tahun tahun lepas bakal menduduki SPM mcm mana . tahun ni , awal - awal lagi  jadual dah pack macam apa dah . dengan class tuition nya , perjumpaan kokurikulum nya , kelas tambahan nya and homework pun dah berbukit - bukau , bergunung - ganang dah , satu hari penuh satu meja study , kadang - kadang tu sampai dah takda ruang langsung dah nak letak apa apa atas meja tu , daripada meja yang elok je tersusun rapi , sekali letak homework homework , amekaww , dah macam sarang apa dah , haha . korang macam mana ? ada macam aku tak ? kalau takda , meh sini , tolong siapkan homework yang bertimbun ni :P  

Okay lah , rasanya sampai sini je lah ya ? boleh tak setiap kali update , sejemput macam ni je ? lalala :P boleh ke tak boleh ke , tetap nak update sampai sini je , homework pun banyak lagi tak siap ni , nanti kang , kena denda berdiri depan kelas dengan cikgu , siapa susah ? aku jugak . . . 

Oh yeah , before tu , happy chinese new year to amoi amoi , ah so ah so , apek apek yang menyambut nya dengan riang ria . jangan main mercun ya ? nanti kang tangan putus , biji mata terjojol keluar , macam mana ? kan susah hidup nanti :) 

Okay , byebye . ehem , lagi satu , jangan lupa doakan aku supaya rajin untuk ulangkaji pelajaran and dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM ya ? doa doa mu semua amat ku hargai , cewah :') dah doa doa kan tu , selitkan lah sekali tips tips untuk menjadi pelajar yang cemerlang terbilang lagi gemilang supaya dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM dekat aku ya ? hee :D





6 comments:

Hanif said...

Pelajaran lagi penting...blog ni hobi

fyqashfqh said...

yeahh , pelajaran lagi penting ;D

fRaMe+LenSeS said...

takpa la. nak wat camna. kan tu lagi penting. belog leh abai, tapi masa depan jangan abai tau kamu. abg nadh pesan ni. :)

NurulFiqa said...

okay , thanks abang nadh :)

Cik Adieb said...

Ok lah tu , blog sy pandai merajuk kalo lama x update ... hehe

lipanboy zinix said...

SPM aje..hahaha :P