End Month Of 2011

Hello and Assalamualaikum :D


Siang . Pagi . Tengahari . Petang . Malam . Hikhik :P

Hmm , kita dah pun masuk bulan December , right ? Ya Allah , kenapa masa berlalu cepat sangat ni . Tak boleh ke pause for a few days or a few months ? :(  pejam celik pejam celik , kita dah pun sampai ke penghujung tahun 2011 . Grr , lepas tu pejam celik pejam celik lagi , dah masuk new year pulak . Oh , taknak taknak taknak . 2012 tahun paling menakutkan  aku . Ops , bukan aku takut sebab ada rumors rumors yang mengatakan pasal kiamat tu *hoi , khurafat lah woi percaya* tapi SPM . Argh ! Please lah , aku taknak amek SPM  , tak ready lagi ni hah :( *dah tau tak ready , pergi lah study sana*

Lagi 3 weeks je cuti sekolah kan lepas tu dah habis . Maka , bila cuti sekolah dah habis , bermulalah sesi aku berperang dengan buku buku setebal  satu inci tak kira siang atau pun malam , kuang kuang kuang *sobsob , jadi zombi lah aku nanti*

Haish , hope this December boleh menjadi bulan yang terbaik bagi aku dan lebih baik dari bulan bulan yang sebelum ni and hope jugak masa taklah berlalu begitu pantas sampai aku sendiri pun tak perasan nanti dah masuk new year , hahaha -.-

December , December . 
You're the end month of the year . 
December , December . 
Please be nice to me .

So yeah , December .  please be nicer than November , okay ? I love you :)

1 comment:

unieMARKS :) said...

yeah december, please be nice to me,